logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nakládací plošina a sklopný klín Hörmann pro manipulaci u ramp

Novinka pro průmysl a logistiku: nakládací můstky HLS Basic se sklopným klínem společnosti Hörmann výšku či mezeru mezi autem a rampou hravě přemostí.

  • Můstek se může sklopit a vyklopit až 250 mm pod, resp. 300 mm nad úroveň rampy.
  • Nové můstky zvládnou zatížení až 6 tun, což je předurčuje k přepravě i opravdu těžkých nákladů.
  • Celá nakládací plošina a sklopný klín jsou vyrobeny z oceli a opatřeny speciálními prvky zabraňujícími sklouznutí. Můstek tak zaručuje bezpečný pohyb.
  • Automatické ventily pro nouzové zastavení, které jsou zabudovány ve zdvihových válcích, garantují stabilitu i v případě, že nákladní vozidlo náhle odjede a plošina bude stále zatížena.

Využití najdou můstky HLS Basic v logistických areálech, překládacích centrech, ve výrobních halách a skladech. Jako příklad lze uvést logistické centrum v Lovosicích, na jehož výstavbu bylo použito 25 kusů těchto nových můstků. Ty byly namontovány do předsazených komor a slouží zde k překládce zboží z vlakové dopravy na kamionovou.


Nakládací můstek HLS Basic Hörmann



Další informace: Nakládací můstek HLS Basic.doc


Hörmann Česká republika s.r.o.
logo Hörmann Česká republika s.r.o.

Rodinný podnik Hörmann je předním světovým výrobcem dveří a vrat. Od svého založení v roce 1935 společnost vyrobila a na celém světě prodala více než 15 milionů vrat. V České republice působí od roku 1997 a v roce 2023 dosáhla na tuzemském trhu obratu ve ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.