logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stropní systém HELUZ MIAKO

10 důvodů, proč volit stropní systém HELUZ MIAKO.

Reklama

1
KOMPLEXNÍ SYSTÉM HELUZ

Stropní systém HELUZ MIAKO je součástí komplexního cihelného systému HELUZ.
Snadné navrhování, dobrá provázanost a spolupůsobení všech částí hrubé stavby, to jsou výhody, které ocení každý stavebník a projektant. Vše od jednoho výrobce za příznivou cenu.

2
VYSOKÁ VARIABILITA POUŽITÍ

Stropy HELUZ MIAKO jsou velice variabilní a lze je použít i při členitých a nepravidelných půdorysech místností, po doplnění výztuže je možné i využití i jako spojité nosníky nebo pro konzoly např. balkónů a schodišťových podest. Cihelný strop s vysokou únosností.

3
SNADNÁ MANIPULACE A MONTÁŽ

Nenáročná manipulace umožňuje ruční montáž bez použití techniky. Stropy HELUZ MIAKO je možné ukládat na libovolné stěnové systémy s dostatečnou únosností a lze je použít i pro rekonstrukce a do staveb s omezeným přístupem techniky. Ideální strop pro novostavby i rekonstrukce.

4
JEDINEČNÉ KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ

Nabízíme řešení pro konstrukci stropů světlého rozpětí až do 8 m, také se vyrábějí vložky s doplňkovou výškou 80 mm, které se používají tam, kde je potřeba zvýšit únosnost stropní konstrukce (např. v místech protupů, výměn a skrytých průvlakůpro řešení statiky stropu), 6 tloušťek stropu podle zatížení. Se stropem HELUZ MIAKO šetříte čas i peníze.

5
AKUMULACE

Optimální vlastnost cihelného materiálu, která zajistí plynulé přijímání a uvolňování tepla a díky tomu má příznivý vliv na tepelnou pohodu v obytné místnosti i na její tepelné ztráty. Akumulace zabraňuje rychlým změnám vnitřní teploty v závislosti na změnách teploty vnější a tak nedochází k rychlému prochladnutí místností v zimě a přehřívání v létě.

6
UNIKÁTNÍ TECHNICKÉ VLASTNOSTI

Stavte z materiálu, jehož jednotný keramický podhled zajišťuje dokonalou přilnavost omítek, zaručuje vysokou únosnost, má výborné tepelněizolační a zvukoizolační vlastnosti, vysokou požární odolnost, který Vám zajistí bezpečné a pohodlné bydlení.

7
PŘÍRODNÍ MATERIÁL A ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOST

Kvalitní vstupní surovina, přírodní materiál a moderní technologie vytváří výrobek, který zajistí komfortní a zdravé bydlení.

8
VYSOKÁ KVALITA

Stropní systémy HELUZ úspěšně prošly zkouškami ve státních zkušebnách a splňují požadavky evropských norem, na základě čehož nám byly uděleny příslušné certifikáty.

9
ODBORNÉ PORADENSTVÍ

Je dostupné všem a to díky velkému počtu technicko - obchodních poradců. Školíme stavební a projekční firmy. Seznamy proškolených firem naleznete na našich webových stránkách www.heluz.cz.

10
ZÁKAZNICKÝ SERVIS

Neprodáváme jenom stropy HELUZ MIAKO nabízíme mnohem víc – 100% zákaznický servis. Rádi Vám připravíme cenovou nabídku, kladečský plán stropu a poradíme s výběrem materiálu. Naše nabídka služeb je mnohem širší, a proto neváhejte a o všech službách se informujte na bezplatné infolince 800 212 213.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.