logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Keramické stropní panely Heluz na slovenském trhu

Keramické stropní panely HELUZ míří na slovenský trh. Tento produkt získal certifikaci od slovenské certifikační autority - TSUS, a je tak nyní dostupný i slovenským zákazníkům.

Výhoda a výjimečnost keramických stropních panelů spočívá především v jejich snadném a rychlém použití. Oproti klasickým keramickým stropům z nosníků a stropních vložek totiž výrazně snižují pracnost a časovou náročnost celého technologického postupu výstavby stropních konstrukcí, a to jak v rodinných a bytových domech, tak v ostatních občanských, zemědělských nebo průmyslových stavbách. Stropní panely jsou po instalaci okamžitě únosné, což umožňuje bezprostředně provádět navazující stavební práce a tím se zkracuje i doba výstavby objektu. Odpadá rovněž problém se skladováním, panely se ukládají na zdivo pomocí jeřábu přímo z dopravních prostředků.

Dalšími přednostmi jsou vynikající protipožární a akustické vlastnosti a v neposlední řadě fakt, že díky celokeramickému podhledu stropu nedochází k vytváření prasklin v omítce.

Základní stropní keramické panely jsou široké 1200 mm a vyrábí se v různých délkách od 1,5 do 7,25 m v modulu po 250 mm. Doplňkové panely mají šířku 600, 700, 900 a 1000 mm. Samozřejmostí je i výroba atypických panelů.

Kompletní dokumentace o zkouškách byla zaslána na TSUS, kde byla po prostudování akceptována bez nutnosti provedení dalších zkoušek. V dubnu roku 2010 pracovníci TSUS Bratislava provedli kontrolu v místě výroby a následně vydali certifikát.
HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.