logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

AC Heating: nové webové stránky www.ac-heating.cz - více informací, snadná orientace.

AC Heating: nové webové stránky www.ac-heating.cz - více informací, snadná orientace.

Správné rozhodnutí potřebuje kvalitní informace. Proto chceme všem poskytnout maximum informací nejen o technologii tepelných čerpadel, ale i o regulaci a vytápění obecně.

Nové webové stránky nepřináší nejen osobitý design, denní a noční verzi, ale zejména kvalitní informace a to i v obecné rovině problematiky nízkoteplotních zdrojů energie.

Webové stránky jsme připravili jako informační portál, který neobsahuje jen informace o našich produktech. Nechybí slovníček pojmů, princip tepelného čerpadla nebo informace o řídicích systémech.

Dozvíte se více o vytápění rodinných i bytových domů, o novinkách v oblasti měření a regulace, o patentovaném systému xCC. Jsou zde k dispozici aktualizované kompletní projekční podklady nebo popisy stavební připravenosti.

Přivítáme každý názor k našemu novému webu. Vaše připomínky budou naší inspirací a webové stránky budeme dále doplňovat o nová témata o která bude zájem.

Ing. Lubomír Kuchynka

www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
+420 775 211 408

AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.