logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Anketa: Zelená úsporám z pohledu firem a developerů

Anketa: Zelená úsporám z pohledu firem a developerů, odpovídá Marek Bezouška, odborný referent a školitel společnosti Viessmann.

Reklama

I. Jak hodnotíte program Zelená úsporám?
II. Podařilo se vám jej nějakým způsobem využít?

odpovídá: Marek Bezouška, odborný referent a školitel společnosti Viessmann

I. Program Zelená úsporám je podle mého názoru velmi dobrým nástrojem, jak v době krize dostat mezi lidi jednoduše peníze. Tím se určitě trošku rozpumpuje v tuto chvíli zpomalená ekonomika a také stavebnictví.Dalším pozitivním výsledkem je, že dochází k modernizaci stávajících, často velmi neúčinných a přírodu zatěžujících zdrojů v běžných domácnostech. Přes některé drobné nedostatky, které program má, ho hodnotím kladně a věřím, že peníze nedojdou moc brzy.

II. Společnost Viessmann nabízí pro zákazníky díky širokému programu v oblasti tepelné techniky dostatek možností k získání dotací při modernizaci vytápění. Velké nárůsty jsou znát u prodeje solárních kolektorů, dále pak tepelných čerpadel a kotlů na pevná paliva. Tomuto pomáhají atraktivní sestavy, které jsme pro konečné zákazníky připravili. Právě díky dotačnímu programu si takřka každý zákazník může dovolit kvalitnější technologie, i pokud pečlivě sleduje výši investice.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.