logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Regulus zve na výstavu „ZEMĚ ŽIVITELKA“ 2010

Společnost Regulus (venkovní plocha č. 213) zve návštěvníky na výstavu "ZEMĚ ŽIVITELKA", která se koná 26. -31. srpna 2010 v Českých Budějovicích.

Regulus je společnost zabývající se obnovitelnými zdroji energie pro vytápění a přípravu teplé vody. V tomto ohledu se letošní rok nese v duchu úspor a využití státních dotací z programu „Zelená úsporám“. Společnost Regulus jako přední výrobce a dodavatel solárních kolektorů a tepelných čerpadel zde představí tepelné čerpadlo typu vzduch-voda EcoAir 110 a své akční sestavy s tepelnými čerpadly a solárními kolektory, na které je možné získat mnohatisícové dotace právě z programu „Zelená úsporám“.

V případě zájmu se návštěvník může zastavit u našeho stánku na venkovní ploše 213, kde si bude moci prohlédnout vystavené výrobky a zároveň zde bude možnost konzultovat přímo s našimi odborníky širokou problematiku obnovitelných zdrojů, jejich technických parametrů, zapojení do otopných soustav.

Regulus úsporné řešení pro vaše topení


REGULUS spol. s r.o.
logo REGULUS spol. s r.o.

Regulus byl založen roku 1992 v Praze a od té doby se podařilo vybudovat stabilní ryze českou firmu, která dnes celkem zaměstnává, i ve svých dceřiných společnostech, téměř 180 kvalifikovaných pracovníků. Jedná se o dynamicky se rozvíjející firmu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.