logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rozpočtový program pro stavební firmy a rozpočtáře

Rozpočtový program euroCALC 3 představuje pro stavební firmy i samostatné rozpočtáře kvalitní nástroj na rozpočtování staveb, který mohou provozovat přes internet bez počátečních investic.

Rozpočtový program euroCALC 3 představuje pro stavební firmy i samostatné rozpočtáře kvalitní, moderní a propracovaný nástroj na rozpočtování staveb a stavebních prací, který mohou provozovat přes internet bez počátečních investic již od 1000 Kč měsíčně. Rozpočtový systém euroCALC lze do stavební firmy nasadit ve standardním nastavení nebo projektově, přes internet nebo klasickou instalací – vždy záleží na konkrétních požadavcích a specifických nárocích firem.
Pro menší stavební firmy nebo samostatné rozpočtáře, požadující standardní řešení, je připravena možnost provozovat rozpočtový systém euroCALC přes internet, pomocí služby euroCALC Remote Standard. Plnohodnotně mohou vytvářet stavební rozpočty a využívat všechny nástroje a funkce (výkaz výměr, stavební poptávky, importy z excelu, exporty, tisk aj.). Součástí rozpočtového systému euroCALC je také datová základna SCI se skladbou nákladů a služba vzdálené pomoci, pro případ řešení technických či uživatelských požadavků. K tomu, aby stavební firma či rozpočtář mohli vytvářet rozpočty stavebních prací v oceňovacím systému euroCALC, potřebují pouze připojení k internetu a běžný počítač. Stavební rozpočty jsou tak pro firmy dostupné z jakéhokoliv místa, což jim přináší velkou operativnost i možnost efektivně sdílet stavební zakázky v rámci firmy.
V případě specifických nároků na oceňovací systém euroCALC lze také projektově upravený systém euroCALC provozovat přes internet, prostřednictvím služby euroCALC Remote Private. Stavební firmy tak mohou využívat vlastní zobrazení, tiskové sestavy, exportní šablony, číselníky, kalkulační vzorce nebo si mohou vytvářet vlastní položky v datové základně. Zároveň mají pro své potřeby vyhrazený vlastní server, na kterém je možné provozovat také další aplikace. Samozřejmostí je pravidelné zálohování a správa serveru. Službu euroCALC Remote Private mohou ocenit zejména firmy, jejíž zaměstnanci pracují v terénu na různých stavbách a potřebují on-line přistupovat ke stavebním zakázkám.
Rozpočtový systém euroCALC provozuje přes internet nebo standardním způsobem mnoho významných stavebních, projekčních či investorských firem, developerů či mnoho desítek samostatných rozpočtářů.
Službu euroCALC Remote nabízí firma Callida, s.r.o., která se vývoji rozpočtových programů věnuje již dvacátým rokem. Další informace o službě euroCALC Remote jsou k dispozici na http://www.rozpoctovani-online.cz, kde je možné si objednat prohlédnutí systému euroCALC nebo navázat s firmou Callida on-line diskusi.
Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.