logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Classic Duo Oval Wide – Nadčasová elegance s individuálními rysy

Firma Kaldewei rozšířila nabídku o nový model vany Classic Duo Oval Wide, vanu umístitelnou volně v prostoru s mimořádně širokým okrajem.

Reklama

Firma Kaldewei dále rozšířila svou kolekci výrobků Classic Duo o novou koupelovou vanu pro individuální možnosti ztvárnění koupelny.

Nový model Classic Duo Oval Wide rozšiřuje od tohoto okamžiku nabídku o vanu umístitelnou volně v prostoru s mimořádně širokým okrajem a vytváří tak další možnosti ztvárnění při nadstandardním plánování koupelny. Kolekcí koupelových van Classic Duo dokazuje firma Kaldewei zase jednou perfektní sjednocení klasické elegance a puristického designu.

„Homing“, zařízení domova jakožto klidného místa, kam se může člověk stáhnout z uspěchaného vnějšího světa a často stresujícího všedního pracovního dne, je dnešním trendem. Koupelové vany umístěné volně v prostoru jsou zde optickým středem pozornosti a umožňují individuální možnosti ztvárnění koupelny. Vanou Classic Duo Oval Wide rozšířila nyní firma Kaldewei svou nabídku van umístitelných do volného prostoru. Jako součást kolekce Classic Duo je tento nový model k dostání s elegantním jednodílným krycím panelem. Ten podtrhuje vysoký požadavek na design, ladí perfektně s klasickým tvarem vany a umožňuje úplnou volnost při umísťování v koupelně. Kromě toho dovoluje velkoryse ztvárněný okraj vany individuální uspořádání příslušných vodovodních baterií.


Svými velkolepými rozměry 180 x 80 centimetrů poskytuje vana Classic Duo Oval Wide z robustní smaltované oceli Kaldewei o síle 3,5 mm neomezený požitek z koupání – ať už o samotě nebo s partnerem. A to proto, že je její vnitřní provedení s dvěma totožnými zádovými sklony a středový odtok pozvánkou ke komfortní koupeli ve dvou. Nadčasový, vyvážený tvar v kombinaci s idividuálními možnostmi ztvárnění: Vana Kaldewei Classic Duo Oval Wide dodává každé koupelně zcela osobitý charakter.

Další informace a obrazový materiál najdete ve virtuální tiskové kanceláři firmy Kaldewei: www.kaldewei.com.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.