logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

NOBASIL FKD S získává náskok nad většinou podobných produktů na trhu v segmentu kontaktních zateplovacích systémů.

NOVINKA - minerální izolace NOBASIL FKD S od společnosti Knauf Insulation - lepší hodnoty součinitele tepelné vodivosti, nejvyšší třída požární odolnosti, dobrá akustická izolace, vysoká mechanická odolnost a tvarová stálost a stěny mohou dýchat

Na trh přichází nová minerální izolace NOBASIL FKD S od společnosti Knauf Insulation, která je jedním z předních světových výrobců a dodavatelů izolačních materiálů.

NOBASIL FKD S vyniká výbornými tepelně-izolačními vlastnostmi, o čemž svědčí velice nízký součinitel tepelné vodivosti – lambda 0,036 W/mK. Podrobnosti

Tajemství vynikajících tepelně-izolačních vlastností a lepší hodnoty součinitele tepelné vodivosti tkví ve speciální orientaci vláken a ve zvýšeném počtu statických molekul vzduchu v prostoru mezi vlákny izolantu.


NOBASIL FKD S z minerální kamenné vlny se také pyšní nejvyšší třídou požární odolnosti, velmi dobrou akustickou izolací obvodových stěn a vysokou mechanickou odolností a tvarovou stálostí. Mimo to šetří náklady na vytápění a zachovává schopnost obvodových stěn propouštět vodní páry, takže mohou „dýchat“. Další výhodou je jednodušší manipulace a rychlejší aplikace, což ocení především ti, kteří chtějí ušetřit náklady na celkovou práci.

Nové minerálněvláknité desky FKD S jsou vhodné jak pro novostavby tak i pro zateplení fasád starších zděných, panelových a železobetonových budov v kontaktních zateplovacích systémech. Díky vysoké flexibilitě je možné produkt použít i na dodatečné zateplení rekonstruovaných obvodových stěn.

NOBASIL FKD S samozřejmě splňuje všechny parametry předepsané evropskou normou ETAG 004.


O Knauf Insulation

Knauf Insulation je jedním z předních a nejrychleji rostoucích výrobců izolačních materiálů. Cílem společnosti je stát se celosvětovým lídrem v oblasti energetických úspor budov. S více jak třicetiletou odbornou zkušeností v této oblasti se soustředíme na poskytování řešení pro bytovou, nebytovou a průmyslovou výstavbu. Našim cílem je nabízet izolační materiály, které přispějí k udržitelnosti staveb, což aktivně plníme uvedením nové minerální vlny s ECOSE® Technology.

Společnost Knauf Insulation působí ve více než 35 zemích světa, má 30 výrobních závodů a téměř 5000 zaměstnanců po celém světě. Společnost je součástí skupiny Knauf, rodinné firmy specializující se na výrobu stavebních materiálů a konstrukčních systémů.

www.knaufinsulation.cz, www.caschranitenergii.cz, www.ecose-technology.com, www.knaufinsulation.com
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.