logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Pipelife zve na veletrh Watenvi 25. - 27.5.2010 v Brně

Kompletní systém kanalizačních trubek představí Pipelife na veletrhu Watenvi. Novinky: např. trubní systém Quantum SN 12 a vodovodní trubky z PE 100RC s cca 50x vyšší odolností vůči praskání při poškození a proti bodovému zatížení.

Vodovodní trubky z materiálu PE 100RC, které mají zhruba padesátkrát vyšší odolnost vůči praskání při poškození a proti bodovému zatížení se vyrábí v běžném provedení SUPERpipe nebo jako ROBUST SUPERpipe, opatřené ochrannou vrstvou z polypropylénu a s vloženým detekčním vodičem. „Máme se čím pochlubit. V oblasti ekologických systémů představíme jeden z nejdokonalejších systémů pro vsakování dešťové vody - systém STORMBOX a dvou- či čtyřtrubkový systém GEOrex, což je ideální produkt pro hlubinné vrty tepelných čerpadel,“ uvedla Věra Černochová z marketingu firmy.

Pipelife je v současnosti objemem výroby i prodeje největší firmou na českém trhu, která vyrábí a dodává trubní systémy z plastů. Má rovněž nejširší portfolio nabízeného zboží v České Republice. To v oblasti inženýrských sítí pokrývá ucelený sortiment od kanalizačních a vodovodních trubek, přes drenáže a kabelové chráničky až k trubkám plynovým. V oblasti in-house systémů jsou nabízeny trubky pro odpady v budovách, včetně tzv. tichých trubek STILLA, dále trubky pro studenou a teplou vodu z PPR a systém vícevrstvých trubek Radopress. V oblasti ekologie jsou to oba již zmíněné systémy STORMBOX a GEOrex.

„Dobré výrobky je vždy nutno vhodným způsobem uvést na trh, a právě veletrh Watenvi je jednou z možných příležitostí. Doufáme, že se zde s naší nabídkou seznámí zájemci z řad projektantů, pracovníci vodohospodářských společností, ale také studující a pracovníci z vysokých škol,“ dodala Věra Černochová.

Firma Pipelife Czech s.r.o. se představí na veletrhu Watenvi v Brně, který proběhne ve dnech 25. - 27.5.2010


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.