logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Devi s.r.o. na veletrhu AMPER 2010 v Praze

U Devi s.r.o. na veletrhu AMPER vyvolaly zájem Devilink™ ochrana před ledem a sněhema novinka topný pás Devidry™ elektrické podlahové vytápění pro rychlou a snadnou montáž suchým způsobem.

Také tento rok jsme byli potěšeni z velkého zájmu návštěvníků o sortiment DEVI, zejména o výrobek Devilink™ a prvky pro ochranu před ledem a sněhem. Největší zájem široké veřejnosti vyvolala novinka - topný pás Devidry™ pro rychlou a snadnou montáž elektrického podlahového vytápění suchým způsobem.

Přispěli jsme také naší účastí na konferenci Inteligentní budovy, přednáškou na téma "Devilink™, centrální ovládání vytápění a elektrických zařízení v budovách", s představením výrobku.
Další informace o konferenci

Děkujeme všem, kteří jste naši výstavní expozici navštívili.


Více o dalších produktech:

  • Deviflex™ - elektrické topné kabely vysoce odolné vodě, UV záření a mrazu se snadno montují na části střechy a odvodňovací cesty, kde začíná roztátý sníh znovu namrzat.
  • Stejné typy kabelů ale s vyšším výkonem a odolností proti mechanickému namáhání se instalují těsně pod povrch komunikace, chráněné před námrazou a pro odtávání sněhu.
  • Devireg™ 850 - snímá teplotu a vlhkost, kde na základě porovnání s nastavenými limity vydává povely pro zapínání a vypínání topné energie pro kabely, v optimálním množství pro zajištění spolehlivé ochrany požadované střešní konstrukce nebo zemní plochy.

Systém pracuje zcela automaticky, s vysokou provozní spolehlivostí a bez nároku na údržbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.