logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

E.ON Energy Globe Award ČR

Energetická společnost E.ON iniciovala světoznámou soutěž v oblasti energetických úspor E.ON Energy Globe Award ČR. Spolu s partnerem projektu, společností HELUZ cihlářský průmysl v.o.s., cítí odpovědnost nejen vůči svým zákazníkům, ale i za životní prostředí.

Hospodárné využívání energií a ekologie se staly jedním z klíčových témat 21. století. Energetická společnost E.ON spolu s partnerem projektu společností HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. cítí odpovědnost nejen vůči svým zákazníkům, ale i za životní prostředí, a tak iniciovala světoznámou soutěž v oblasti energetických úspor E.ON Energy Globe Award ČR. Tato soutěž proběhne v České republice letos již podruhé. Své projekty přinášející hospodárné využívání energií může do této soutěže zdarma přihlásit každý a může se tak stát inspirací ostatním, kteří teprve hledají vhodný způsob, jak lépe hospodařit s energiemi.

Projekty jsou rozděleny do kategorií Země, Oheň, Voda, Vzduch, Kutil, Mládež a Obec.


...











Šetříte energii či přírodu? Pomáháte udržovat životní prostředí čisté? Realizovali jste projekt, který snižuje energetickou náročnost Vaší firmy nebo Vašeho bytu? Vyměnili jste svůj vozový park a nakoupili automobily na CNG? Činíte kroky pro zvýšení úspornosti budov? Implementujete doma či ve firmě jiná úsporná opatření, o kterých se můžete podělit s ostatními a zlepšit si tak svou image? Nebo snad Vy osobně ve své domácnosti ctíte hospodárné využívání energií?

Přihlaste tyto Vaše aktivity do soutěže E.ON Energy Globe Award ČR. Vaše firma (nebo Vy sami) může být v rámci slavnostního vyhlášení výsledků národního kola odměněni částkou 50.000 Kč (u kategorie Kutil je částka 100.000 CZK).

Přiloženou přihlášku zašlete do 30. dubna 2010 na adresu:
Team E.ON Energy Globe Award ČR,
E.ON Česká republika, s.r.o., F.A. Gerstnera 2151/6, 370 49 České Budějovice
nebo elektronicky na projekty@energyglobe.cz.

Nezávislá komise složená z odborníků vybere tři nominované projekty v kategorii, do které budete zařazeni. Tyto projekty pak budou představeny nejen během slavnostního vyhlášení vítězů soutěže Energy Globe Award ČR, které bude odvysíláno v televizi, ale zároveň budou prezentovány i v dalších médiích v rámci akcí pro veřejnost během celého roku. Z každé kategorie vzejde jeden vítěz vybraný odbornou porotou, celkového vítěze českého kola pak zvolí diváci v rámci finálního vyhlášení výsledků. Ten pak bude reprezentovat Českou republiku na mezinárodním finále Energy Globe Award 2010 v jedné ze světových metropolí.

Neváhejte tedy a přihlaste Vaši firmu do této jedinečné soutěže již nyní.

...

Přílohy



HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.