logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelná čerpadla AC Heating - Výstavní ceny tepelných čerpadel řady Convert budou končit 01.04.2010 – využijte poslední šance.

Tepelná čerpadla AC Heating || Výstavní ceny tepelných čerpadel řady Convert budou končit 01.04.2010 - využijte poslední šance.

V rámci výstavy Dřevostavby 2010 a i krátce poté jsme se rozhodli pro časově omezené zvýhodnění na příslušenství pro tepelná čerpadla AC Heating řady Convert AWxx. Protože tato zpráva měla u našich zákazníků úspěch, rozhodli jsme se pro její prodloužení do prvního dubna 2010.

Velmi rádi Vás rovněž seznámíme s novým regulačním systémem AC xCascade Control (xCC), který přináší velké plus pro náročné zákazníky a složité kaskádní otopné systémy s více zdroji tepla nebo více spotřebiči.

Máte-li zájem se dozvědět o této akci více, neváhejte se proto na nás obrátit napřímo nebo přes náš web, rádi se Vám ozveme. Váš konkrétní případ s Vámi následně detailně zkonzultujeme a rozebereme, případně naplánujeme osobní setkání. Detaily Vám opět velmi rádi poskytnou naši aplikační specialisté.

Za tým AC Heating srdečně zdraví
Ing. Lubomír Kuchynka

www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
tel.: 775 211 408
AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.