logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Rozpočtový program pro rozpočtáře a stavební firmy

Samostatní rozpočtáři nebo stavební firmy mohou využívat stabilní a moderní rozpočtový program euroCALC 3 formou služby euroCALC Remote již od 1000 Kč měsíčně.

Reklama

Samostatní rozpočtáři nebo stavební firmy mohou využívat stabilní a moderní rozpočtový program euroCALC 3 formou služby euroCALC Remote. Provozovat tímto způsobem stavební program je zajímavé například pro začínající stavební firmy, které mohou bez počáteční investice okamžitě vytvářet rozpočty stavebních prací již od 1000 Kč měsíčně.
Významnou výhodou služby je právě vytváření rozpočtů a ukládání zakázek na vzdálený zabezpečený server. K serveru se rozpočtáři následně připojují z různých počítačů, na kterém právě pracují (počítač v práci, notebook na cestách, počítač doma atp.). To rozpočtářům a stavebním firmám umožňuje ke stavebním zakázkám operativně přistupovat podle potřeby. Pokud stavební firma potřebuje zakázky sdílet, může si objednat více přístupů, v rámci kterých pak mohou současně rozpočtáři k zakázkám přistupovat a vytvářet stavební rozpočty.
Pro rozpočtáře je připraveno mnoho užitečných funkcí v zakázkách, například filtrování a vyhledávání položek. Při prohledávání datové základny mohou použít rejstřík slov z databáze i z vlastních položek. Pomocí těchto filtrů rychle rozpočtáři v datové základně naleznou požadované položky. Zároveň rozpočtáři nastavují položkám, ke kterým se potřebují vrátit z důvodu dodatečné úpravy ceny, výměry aj., různé příznaky. Jedním kliknutím si následně rozpočtář zobrazí pouze položky s příznaky.
Službu euroCALC Remote provozuje firma Callida, s.r.o., která se vývoji rozpočtových programů věnuje již dvacátým rokem. Více informací o službě euroCALC Remote Standard jsou k dispozici na www.rozpoctovani-online.cz, včetně možnosti on-line diskuse.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.