logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Veletrh FOR THERM 2010

Novinka na veletrhu FOR ARCH 2010: Jednou z novinek veletržního kalendáře ABF,a.s. pro rok 2010 bude i nově připravovaný veletrh FOR THERM, věnovaný vytápění, alternativním zdrojům energie a vzduchotechnice.

Pořádáním takto specializovaného veletrhu vyšel pořadatel vstříc potřebám vystavovatelů, kteří chtěli tento obor propagovat na samostatné akci pod vlastním názvem, ovšem souběžně s mezinárodním stavebním veletrhem s dvacetiletou tradicí FOR ARCH, který se bude konat opět v Pražském veletržním areálu Letňany ve dnech 21. - 25. 9. 2010.

Vyčlenění této části nomenklatury je vzhledem k rostoucímu trendu v počtu přihlášených firem v několika posledních ročnících logickým krokem. Cílem není jen věnovat výše uvedeným oborům větší pozornost jak v odborných médiích, tak i na vlastních internetových stránkách, ale především zvýšit návštěvnost veletrhu z řad odborné veřejnosti.

Větší počet přihlášených vystavovatelů není jedinou známkou velmi dobrého začátku. Důležitá je samozřejmě i celkově objednaná plocha, která je větší než ve srovnatelném období minulého roku. Velká pozornost bude opět věnována doprovodným programům, na kterých organizátor nově spolupracuje mimo jiné i s portálem TZB-info.

Druhá uzávěrka je stanovena na 30. dubna. Firmy, které do tohoto termínu zašlou svoji přihlášku, mají možnost zajistit si nejen výhodnější umístění, ale i výhodnější cenu.

Veletrh bude propagován v odborných médiích, denním tisku a na vlastních internetových stránkách www.for-therm.cz.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.