logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelná čerpadla AC Heating na výstavě Dřevostavby 2010

Tepelná čerpadla AC Heating: Navštivte nás na výstavě Dřevostavby 2010, seznamte se s naší technologií a získejte zajímavé podmínky pro nákup Vašeho tepelného čerpadla.

Tepelná čerpadla AC Heating budou vystavována v rámci veletrhu Dřevostavby 2010 a budou prezentována na expozici v hale 4B na stánku 7-19 (ekodřevostavby). Srdečně Vás tímto zveme na návštěvu naší expozice.
Vystavujeme v rámci společného projektu firem z oboru stavebnictví, které se podílely na stavbě Domu snů, který pravděpodobně znáte z televizního vysílání.

V souvislosti s veletrhem jsme se dále rozhodli nabídnout zajímavé cenové podmínky pro zákazníky, kteří se rozhodnou tepelné čerpadlo v termínu od 25.02. do 05.03. pořídit (montáž kdykoliv v průběhu roku 2010).

Detaily týkající se této akce Vám velmi rádi poskytnou naši aplikační specialisté. Neváhejte se proto na nás obrátit napřímo nebo přes náš web, rádi se Vám ozveme a Váš konkrétní případ s Vámi detailně zkonzultujeme.

V případě zájmu o volnou vstupenku na výstavu nás kontaktujte, velmi rádi Vám ji zdarma zašleme. Tato nabídka je samozřejmě omezená počtem vstupenek, prosíme proto o Vaši včasnou reakci.

Za tým AC Heating srdečně zdraví
Ing. Lubomír Kuchynka

www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
tel.: 775 211 408


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.