logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Závěrečná zpráva veletrhu Střechy Praha 2010

Vítězem Zlaté tašky na výstavě Střechy Praha 2010 se stala firma ROTO stavební elementy s.r.o., která získala ocenění za plastové nízkoenergetické střešní okno ROTO DESIGNO. Čestná uznání získala firma Dachziegelwerke Nelskamp GmbH za betonovou střešní tašku Nelskamp Finkenberger Clima Life a firma KNAUF INSULATION, spol. s r.o. za minerální izolační desky ze skelných vláken TP 138.

Mezinárodní veletrh Střechy Praha, který se letos konal jižpo dvanácté, potvrdil, že má své pevné místo i v době ekonomické recese.

Slavnostní zahájení se konalo v Pravém křídle Průmyslového paláce za účasti významných hostů – Ing. Irena Plocková, ředitelka programu Zelená úsporám (SFŽP), Ing. Ladislav Brett – člen představenstva ČKAIT, Jiří Vrňata, cechmistr Cechu KPT ČR.

Zvýrazněným tématem veletrhu Střechy Praha a souběžně probíhající výstavy Solar Praha bylo Energeticky úsporné stavění, které se prolínalo celým doprovodným programem.
Přednášky a semináře byly zařazeny do programu celoživotního vzdělávání ČKAIT. Návštěvníci mohli opět letos shlédnout všechny novinky v Produktovém pavilonu,praktické ukázky řemesel i unikátní sbírku střešních krytin Tegularium.
Děkuji všem vystavovatelům, odborným poradcům a ostatním partnerům za účast a těším se na spolupráci při přípravě 13. ročníku veletrhu.

Za pořadatele
Kateřina Hájková, ředitelka výstavy

Zaverecna_zprava_12rocnik_022010_nahled.pdf
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.