logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stavební rozpočty dostupné z kanceláře i z domova

Přístup k rozpočtovému programu euroCALC přes internet prostřednictvím služby euroCALC Remote umožňuje rozpočtářům a kalkulantům vytvářet rozpočty staveb a stavebních prací z kanceláře, z domova.

Přístup k rozpočtovému programu euroCALC přes internet, prostřednictvím služby euroCALC Remote Standard, umožňuje rozpočtářům a kalkulantům vytvářet rozpočty staveb a stavebních prací z kanceláře, z domova nebo z dalších míst, kde mají svůj běžný počítač a připojení k internetu.

Služba je zajímavá pro menší stavební firmy a samostatné rozpočtáře, kteří chtějí vytvářet stavební rozpočty ve stabilním a technicky vyspělém rozpočtovém programu euroCALC 3 bez počáteční investice. Platba je řešena formou paušálních poplatků, což rozpočtářům umožňuje rozložit své náklady v čase. Součástí služby jsou také veškeré aktualizace programu a oceňovacích podkladů (stavební ceníky), údržba, správa a zabezpečení.

Rozpočtáři mají k dispozici plnou verzi oceňovacího programu euroCALC 3 v sestavě Enterprise, umožňující také řešit výběrová řízení (stavební poptávky a vyhodnocování nabídek) či pracovat s rozpočtovými ukazateli z realizovaných zakázek. Zároveň mohou využívat oceňovací podklady SCI-Maxi se skladbou nákladů pro pozemní stavitelství s tříděním SfB i TSKP.

Rozpočtování staveb a stavebních prací se pomocí této služby, provozované firmou Callida, s.r.o., stává pro rozpočtáře funkčně i cenově dostupným nástrojem pro jejich práci. Službu je možné jednoduše objednat elektronickým formulářem na webu www.rozpoctovani-online.cz. Po úhradě rozpočtář obratem obdrží přístupové údaje a může začít v rozpočtovém programu euroCALC 3 vytvářet své stavební rozpočty. Více informací o službě euroCALC Remote Standard a průvodce službou jsou k dispozici na www.rozpoctovani-online.cz.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.