logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Automatické bazénové vysavače

Máme pro vás nabídku poloautomatických vysavačů a bazénových robotů od renomovaného výrobce firmy Zodiac za snížené ceny. Více v našem e-shopu.

Před nastávající bazénovou sezónou máme dobrou zprávu pro všechny zájemce o automatické bazénové vysavače na www.eshop-bazeny.cz. Pokud už nechcete trávit čas čištěním svého bazénu pomocí ručního bazénového vysavače, máme pro vás nabídku poloautomatických vysavačů a bazénových robotů od renomovaného výrobce firmy Zodiac za snížené ceny. U bazénového vysavače Cybernaut NT a Baracude X7 Quatro jsme díky výhodným podmínkám podstatně snížili koncové ceny pro rok 2010 oproti předchozím rokům.

Bazénový robot Cybernaut NT je určený pro čištění dna stěn a bazénové linky všech typů bazénů. Cybernaut NT je možné spustit buď automatickým režimem, kdy robot vykonává čištění bazénu automaticky přednastaveným režimem, nebo je možné robota přepnout do ručního režimu a pomocí dálkového ovládání umístěného na přepravním vozíku směřovat do požadovaného prostoru v bazénu.

Dalším výrobkem od firmy Zodiac určeným pro čištění bazénu je bazénový vysavač Baracuda Quattro X7, který byl v loňském roce uveden na trh jako nástupce legendární Baracuda Supe G+. Oproti tradičnímu vysavači Baracuda Super G+ se Quattro X7 liší kromě moderního designu hlavně ve 4 prvcích, které jsou zároveň patentovanými systémy pro vysavač Quattro X7. Jedná se o prvky, které zvyšují sací a manipulační schopnost vysavače Baracuda Quattro X7 a tím zlepšují čištění bazénu. Více informací získáte na stránkách www.eshop-bazeny.cz
Eshop-bazény.cz
logo Eshop-bazény.cz

Internetový obchod s bazény a bazénovou technologií. Zasíláme zboží po celé ČR a na Slovensko. Prodej ověřeného bazénového příslušenství. Pískové filtrace, slané úpravy vody, protiproudy, bazénová fólie atd. Zároveň provádíme rekonstrukce a výstavbu bazénů ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.