logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vzdělávání v oceňování stavebních prací

Callida, s.r.o. otevřela dva nové termíny mimořádně žádaného vzdělávacího kurzu Oceňování stavebních prací.

Firma Callida, s.r.o. otevřela dva nové termíny mimořádně žádaného vzdělávacího kurzu Oceňování stavebních prací:
2. – 4. března 2010 a
26. – 28. května 2010.
V průběhu třech dnů účastníci získají či si prohloubí své znalosti v jednotlivých typech oceňování, kalkulačních vzorcích, kalkulaci přímých a nepřímých nákladů a v mnoha dalších oblastech.

Lektorkou kurzu je zkušená a velmi uznávaná rozpočtářka Helena Kalivodová z firmy Questima, s.r.o. Při výkladu se zaměřuje na praktické postupy oceňování staveb, sestavování nabídkových rozpočtů a kalkulace nákladů. Kurz je doplněn mnoha příklady a bohatými zkušenostmi z její každodenní praxe. Účastníci mohou do výkladu vstupovat, ptát se a konzultovat své zkušenosti.

Oceňování stavebních prací je kurz určený rozpočtářům, kalkulantům, projektantům, investorům, manažerům, pracovníkům státní správy a všem, pro které je znalost cenotvorby stavebních prací nezbytná.

Kurz je nezávislý na oceňovacím systému, který účastníci při své práci používají.

Více na www.callida.cz.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.