logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vzdělávací kurzy firmy Callida na 2. pololetí 2009

Firma Callida připravila pro své zákazníky a odborníky na stavební problematiku, vzdělávací kurzy euroCALC a Oceňování stavebních prací.

Firma Callida, s.r.o. opět připravila pro své zákazníky a odborníky na stavební problematiku, vzdělávací kurzy euroCALC a Oceňování stavebních prací. Na druhé pololetí roku 2009 je otevřeno 30 termínů vzdělávacích kurzů.

Pro začínající uživatele oceňovacího systému euroCALC je připraven kurz euroCALC - Beginner, na kterém se rozpočtáři a kalkulanti naučí základním principům práce s tímto oceňovacím nástrojem. Uživatelům přecházejícím z předchozí verze systému na euroCALC 3 je určen vzdělávací kurz euroCALC - Upgrade.

Uživatelům řešící výběrová řízení (stavební poptávky a vyhodnocování nabídek) je určen vzdělávací kurz euroCALC - Enterprise. V rámci tohoto kurzu se účastníci dále seznámí s tvorbou a aplikováním rozpočtových ukazatelů z realizovaných zakázek, s možností vytvoření více cenových variant zakázky, operace v limitkách nákladů a mnoho dalšího.

Pro všechny uživatele systému euroCALC je připravena novinka: kurz euroCALC - Excel tam a zpět. Osnova tohoto kurzu je zaměřena na efektivní načítání většího počtu položek stavebního rozpočtu nebo celých zakázek z programu MS Excel do systému euroCALC a následný export cen zpět do příslušných listů a buněk v původním souboru XLS.

Ve spolupráci s firmou Questima, s.r.o. byly otevřeny dva termíny mimořádně populárního kurzu Oceňování stavebních prací. Kurz je zaměřený na obecné principy tvorby rozpočtu a kalkulace, je tedy přínosem pro všechny rozpočtáře, kalkulanty, projektanty, investory, manažery a další odborníky na oblast stavebních prací. Kurz je nezávislý na oceňovacím systému účastníků. Lektorem tohoto kurzu je zkušená rozpočtářka Helena Kalivodová.

Všechny vzdělávací kurzy jsou vedeny interaktivní formou, s důrazem na praktické využití získaných informací pro práci účastníků. Více informací na www.callida.cz.

Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.