logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Služba SMART – webové prezentace a internetový marketing

Společnost Callida využívá svých zkušeností z tvorby webových prezentací nejen v oblasti stavebnictví a menším společnostem a samostatným rozpočtářům nabízí tvorbu individuálních webových stránek.

Návrhy vycházejí z moderního designu, intuitivního ovládání a technicky pokročilých možností webové reklamy s použitím současných trendů internetového marketingu.

Vedle grafického zpracování a výběru redakčního systému jsou součástí řešení např. elektronický obchod, optimalizace SEO, kontextová reklama, šablona pro direct mailing, tvorba virtuálních prohlídek produktů a služeb, návrhy bannerů a další.

V rámci služby SMART je možné pro firmy připravit individuální řešení webové prezentace podle specifických požadavků nebo zaměření společnosti.

Více informací na www.callida.cz.
Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.