logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelná čerpadla AC Heating // Celoroční ohřev teplé užitkové vody a vytápění tepelným čerpadlem s frekvenčním měničem

Tepelná čerpadla AC Heating || Celoroční ohřev teplé užitkové vody a vytápění tepelným čerpadlem s frekvenčním měničem! Jaké výhody tato funkce zákazníkům přináší?

Vlivem zlepšení nákupních cen se podařilo implementovat do tradičního systému základní jednotky tepelného čerpadla AC Heating řady Convert AWxx okruh pro ohřev TUV. Jaké výhody tato skutečnost zákazníkům přináší?

Vnitřní jednotka nyní může volitelně obsahovat třícestný ventil oddělující topný okruh bojleru. Z hlediska filosofie kvaziekvitermního řízení tepelného čerpadla se v této konfiguraci téměř nic nemění, pouze je rozšířena regulace o logiku ovládání ohřevu TUV.

K tepelnému čerpadlu je možné napojit libovolnou nádobu s dostatečnou teplosměnnou plochou vnitřního výměníku, není nutné používat za každou cenu originální nepřímočinné ohřívače. Tuto skutečnost kladně ocení zejména majitelé domů, kteří již ve staré kotelně takový ohřívač vlastní a mohou jej tedy s výhodou využít.

Řešení celoročního plnohodnotného ohřevu TUV se vyplatí s ohledem na vstupní investici za nepřímočinný ohřívač zejména u instalací s vyšší denní spotřebou TUV nebo u instalací kde již bojler se „šnekem“ nebo jiným výměníkem existuje.

Další možnosti, které jsou rovněž již dlouho k dispozici je řízení více topných okruhů, řízení teploty bazénové vody nebo zónová regulace.

Obraťte se na naši firmu přímo nebo pomocí webových stránek. Pracovníci našeho týmu se Vám budou velmi rádi věnovat: Uvidíte, že náš rozpočet na montáž tepelného čerpadla AC Heating Vás velmi mile překvapí, stejně jako osobní návštěva, při které s Vámi důkladně prokonzultujeme Vaši situaci a navrhneme konkrétní řešení i podmínky pro Váš případ.

Za tým AC Heating srdečně zdraví a zároveň děkuje za Váš zájem

Ing. Lubomír Kuchynka


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.