logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Soutěž „Rozpočtujeme s Callidou“ v kategorii pro vysoké školy

Firma Callida zrealizovala ve středu 8. dubna 2009 již čtrnáctý ročník soutěže ve zpracování rozpočtu "Rozpočtujeme s Callidou", tentokrát pro vysoké školy stavební.

Na soutěž v kategorii vysokých škol se přihlásilo celkem čtrnáct studentů z ČVUT Praha a z VUT Brno. Jejich úkolem bylo z předložené dokumentace pro stavební úpravy bytu (bourání stávajících zděných příček s dveřmi, postavení sádrokartonové příčky a podhledu, oprava omítek vnitřních stěn, doplnění obkladů, malba, oprava podlah a mnoho dalšího) vytvořit rozpočet. S náročným zadáním se vypořádali všichni studenti velmi dobře, k velkému potěšení svých pedagogů.

Pro pedagogy byl připravený odborný seminář, na kterém se pedagogové dozvěděli o novém informačním a oceňovacím systému euroCALC 3, jeho funkcích, nástrojích a možnostech. Zároveň byli pedagogové informováni o jeho nasazení do výuky jednotlivých škol.

První dvě místa obsadili studenti z Pražské ČVUT, jmenovitě Jana Vogelová a Jan Kušnír, třetí místo obsadil Bc. Martin Polák z VUT Brno. Pro vítěze byly připravené věcné ceny, pro vítěznou školu komerční licence oceňovacího systému euroCALC 3.

Více informací na www.callida.cz.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.