logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Inovace regulace - komplexní řídicí systémy, které dokáží zvládnout regulaci jakékoli kotelny na míru - nově jako volitelná součást tepelného čerpadla.

Reklama

Tepelná čerpadla AC Heating vybavená frekvenčním měničem vynikají již standardně úsporným provozem, vysokou spolehlivostí nebo tichým chodem.

Chytrá, důmyslná a efektivní řešení jsou tím, co na trh již tradičně přinášíme. Víme, že pouze neustálý vývoj a pokrok je základem úspěchu a kvality.

Nově máme k dispozici volitelné příslušenství, které umožňuje realizovat řešení regulace prakticky jakékoli kotelny dle individuálních požadavků zákazníka.
Zkušenost z praxe je taková, že pokud přijde atypická instalace, vždy je zapotřebí něco individuálně vyregulovat a vložit do řízení logiku, kterou standardizované regulátory nemusí umět. Obvyklá řešení jsou pak často suboptimální nebo zbytečně finančně náročná z hlediska hydraulického zapojení.
Tyto nešvary odstraňuje právě naše řešení: Nový řídicí systém tepelného čerpadla a periferií postavený na bázi volně programovatelného průmyslového řídicího automatu (PLC) poskytuje širokou škálu možností při řešení složitějších zakázkových aplikací, a to včetně vizualizace nebo i parametrizace přes Ethernet a webové rozhraní (místně i na dálku).

Zjednodušeně řečeno, je zde produkt s novou, a věříme že zajímavou, filosofií: Tepelné čerpadlo – srdce kotelny – s univerzálním řízením pro celou kotelnu, případně dalších zařízení TZB. Například u aplikací, kde přijdeme již k existující technologii, je naší snahou co nejlépe ji využít, připojit k ní tepelné čerpadlo, provádět minimum změn a efektivně celý systém řídit. Tato filosofie přináší finanční úsporu majiteli objektu v oblasti pořizovacích nákladů, ale později i v oblasti provozních nebo servisních nákladů. Jen dobře vyregulovaný systém funguje efektivně a spolehlivě.

Další informace na toto téma Vám velmi rádi osvětlí pracovníci týmu AC Heating.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.