logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Pozvánka na "Prezentační dny euroCALC 3"

Firma Callida, s.r.o. připravila na únor a březen 2009 "Prezentační dny euroCALC 3". Návštěvníkům budou představeny praktické ukázky efektivní práce se stavebními zakázkami v systému euroCALC 3.

Na základě výrazného zájmu o informační a oceňovací systém euroCALC 3 připravila firma Callida, s.r.o. na únor a březen 2009 "Prezentační dny euroCALC 3". Návštěvníkům budou představeny praktické ukázky efektivní práce se stavebními zakázkami v systému euroCALC 3.

Témata prezentačních dnů jsou zaměřena především na práci se zakázkami (organizaci zakázek a jejich detaily, prohlížecí režim, vyhledávání položek, filtry, on-line rejstřík, oblíbené položky, schránku pro přenášení položek mezi zakázkami), na manažerské nástroje (cenové úpravy, pravidlo 80/20, sledování nákladů během realizace, manažerské pohledy na více zakázek, synchronizace a přenosy zakázek), na komfortní exportní a tiskové výstupy (tisk a export označených položek, export do MS Excel, export kalkulace nákladů včetně skladby), na oblast výběrových řízení a subdodávek (poptávky a vyhodnocování nabídek, rozpočtové ukazatele) a mnoho dalšího.

Účast na prezentačních dnech je přínosná pro všechny profesní skupiny ve stavebnictví, od rozpočtářů, kalkulantů, přes stavbyvedoucí, přípraváře až po manažery a vedení firem. Přihláška a další informace jsou k dispozici na www.callida.cz. Účast je bezplatná.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.