logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

HELUZ získal titul Nejlepší výrobce stavebnin roku 2008

Cenu pro vítěze prvního ročníku soutěže o nejlepšího výrobce stavebnin roku 2008 převzala ve čtvrtek 9. října 2008 společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. Soutěž konaná v rámci Dnů stavitelství a architektury a 16. ročníku Stavby roku představuje progresivní výrobce stavebních hmot a materiálů působících na území České republiky.

Výsledky soutěže byly vyhlášeny ve čtvrtek 9. října 2008 ve společenských prostorách Pivovaru Černá Hora. Odborná porota složená ze zástupců Svazu podnikatelů ve stavebnictví ČR, ÚRS Praha a Ministerstva průmyslu a obchodu ČR nominovala 10 výrobců ve dvou kategoriích, a to nad 100 a pod 100 pracovníků. V každé kategorii pak udělila tři ocenění.

Společnost HELUZ, výrobce komplexního systému pro hrubou stavbu, převzala cenu pro vítěze v kategorii nad 100 pracovníků. V té byly oceněny také společnosti Lasselsberger a Lias Vintířov. "Ocenění vnímáme jako završení naší dlouholeté práce a rozvoje, kterým firma v uplynulých letech prošla", vyjádřil se Ing. Jan Krampl, obchodní ředitel společnosti HELUZ. "Zároveň je pro nás důkazem, že jdeme správným směrem. A příjemným pocitem je i vědomí, že naše práce má smysl".

Soutěžní návrhy byly hodnoceny podle kritérií, jako jsou ekonomická úspěšnost a silná pozice na trhu, energetická náročnost a dosahovaná kvalita výroby, zlepšování životního prostředí a řešení odpadového hospodářství, stav v zavádění systémů řízení výroby a výrazná investiční činnost do výroby v posledních letech.

Tři vítězové z každé kategorie budou prezentováni 20. října 2008 v rámci slavnostního večera Dnů stavitelství a architektury v Betlémské kapli v Praze.




HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.