logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Na FOR ARCH za napětím i ukázkami speciálního zdění

Plánujete návštěvu mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH? Na jeho letošní 19. ročník, který proběhne na výstavišti v Praze – Letňanech od 23. do 27. září, můžete pohodlně dojet metrem. V rámci výstavního areálu na vás čeká přehlídka novinek z oblasti stavebnictví i ukázky nejnovějších technologií.

Zájemce o výstavbu rodinného bydlení jistě zaujme expozice v hale č. 1, stánek A 16 - Galerie společnosti Wienerberger. Zde čeká některé návštěvníky velké napětí již při samotném zahájení veletrhu. Hned v úterý 23. září v 16 hodin tu bude vyhlášen hlavní výherce soutěže „Vyhrajte cihly POROTHERM na Váš dům“, který získá stavební materiál POROTHERM na výstavbu domu zdarma.

K novinkám, na něž se letos stavebníci mohou těšit, patří speciální tepelněizolační cihla POROTHERM 36,5 Ti s vnitřní perlitovou výplní. Tato broušená cihla v sobě spojuje výhody masivního cihlového zdiva a zdiva s tepelnou izolací. Účinně tak zamezuje únikům tepla zdmi, ale dům může „dýchat“. Životnost stavby je stejně vysoká jako v případě klasického cihlového zdiva.

Na stánku nebudou chybět ani populární ukázky zdění na tenkou spáru. Letos se bude nově zdít i pomocí technologie POROTHERM DRYFIX.SYSTEM. Metoda umožňující výstavbu bez malty až do teploty -5°C se přitom obejde bez přívodu vody či elektřiny, neboť zednickou lžíci zde nahradí dóza se speciální směsí.

Zajímavou inspiraci v podobě programu výstavby rodinných domů POROTHERM DŮM zde najdou i ti, kdo plánují pořízení vlastního bydlení a ještě se nerozhodli pro formu výstavby. Speciální překvapení je připraveno i pro domkaře, kteří se mohou těšit na „dárkový stavební balíček“.

Galerie společnosti Wienerberger bude umístěna v hale 1, stánek č. A16.

Více informací získáte na zákaznické lince 844 111 123 nebo na www.porotherm.cz.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.