logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Spolehlivost tepelných čerpadel AC Heating

AC Heating: Tepelná čerpadla se zárukou 7 let. Oblíbené systémy vybavené špičkovou inverterovou technikou a elektronickým expanzním ventilem jsou díky vysoké spolehlivosti dodávána se zárukou 7 let!

Skutečné navýšení nákladů na stavbu středního rodinného domu, pokud se místo plynového kondenzačního kotle instaluje tepelné čerpadlo, pohybuje cca kolem 100tis.
Tato investice do tepelného čerpadla přinese majiteli domu celkovou roční úsporu ve výši 25-30tis. korun. Za takové situace vychází finanční návratnost na 3-4 roky, přirozeně dle konkrétní situace.

AC Heating: Záruka 7 let
Tepelná čerpadla AC Heating jsou standardně dodávána se zárukou 7 let. Takto dlouhou záruku lze bez navýšení ceny nabízet jedině díky kvalitní technologii a zejména pak díky inverterovému řízení kompresoru. Zkrátka použitím chytré techniky lze docílit nadstandardních parametrů v oblasti spolehlivosti a efektivity provozu.

Po shlédnutí výše uvedeného je asi každému jasné, proč se tepelná čerpadla AC Heating osazují do novostaveb čím dál častěji. Při nejvýše čtyřleté návratnosti a sedmileté záruce není co řešit.

Filosofie:
Zákazník má jistotu, v tom, že do té doby než si na sebe tepelné čerpadlo "vydělá", jej má stále v záruce.

AC Heating - Absolutely Clever Heating - Chytré a pohodlné vytápění ve všech směrech.


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.