logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

AC Heating - Revoluce v systémech tepelných čerpadel vzduch/voda - inverter (frekvenční měnič). Novinka, která jistě stojí za povšimnutí.

AC Heating - Revoluce v systémech tepelných čerpadel vzduch/voda - inverter (frekvenční měnič). Novinka, která jistě stojí za povšimnutí: vyšší životnost, nižší pořizovací náklady a lepší účinnost.

Systémy AC Heating (www.ac-heating.cz) jsou vybaveny inverterovou technikou (frekvenčním měničem).

Inverter s sebou přináší tyto základní výhody:
- vyšší životnost
- výrazně lepší účinnost
- nižší hlučnost
- nižší pořizovací náklady (odpadají prvky jako akumulační nádoba, druhé oběhové čerpadlo, elektrodohřev, složitá regulace, a další prvky, které konvenční tepelná čerpadla bez inverteru nutně musí obsahovat.

Výsledným efektem je skutečnost, že téměř veškeré peníze jsou investovány do samotné technologie tepelného čerpadla a ne do akumulačních nádob, elektrodohřevů, složité regulace nebo do celé řady oběhových čerpadel spojek a dalších prvků, které se na vytápění nikterak nepodílí a jsou zařazeny pouze jako "nutné zlo".
I z hlediska potřebného místa v domě je systém s frekvenčním měničem velmi úsporný. Vnitřní nástěnná jednotka má rozměry pouze 60x60x20cm.

Při návrhu systémů AC Heating bylo myšleno na čisté a jednoduché provedení, které stojí na základech soudobé techniky od spolehlivých dodavatelů a které bude vykazovat nadstandardní parametry z hlediska parametrů i ceny.

Více informací se můžete dozvědět na www.ac-heating.cz nebo v katalogu výrobků na portálu TZB-info.


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.