logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

STALO SE: NITRA VÝSTAVA LES - DREVO 2007

Vlhkoměru prostředí HM8 - RLF/T, který představuje novou generaci vlhkoměrů prostředí vhodných pro široké uplatnění, byla udělena cena na mezinárodní výstavě DREVO + LES 2007.

Mezinárodní komisí v kategorii ruční stroje a nářadí doporučila pořadateli mezinárodní výstavy DREVO + LES 2007 k ocenění výrobek firmy

Merlin Technology GmbH. (Rakousko) vystavovatel Fa Drekoma Ing. Harazím Vladimír,CSc (CZ)

CENA BYLA UDĚLENA vlhkoměru prostředí HM8 - RLF/T , který představuje novou generaci vlhkoměrů prostředí vhodných pro široké uplatnění z důvodu jednoduché obsluhy, rychlého získání a zadefinování sledovaných údajů. Přístroj měří a zaznamenává teplotu, relativní a absolutní vlhkost prostředí, rosný bod, rovnovážný stav vlhkosti dřeva v prostředí.

Přístroj je vhodný pro k uplatnění v různých oborech lidské činnosti (mimo dřevozpracování, všude kde se pracuje s hygroskopickými materiály a hodnotí se úroveň prostředí).

více na www.drekoma.cz


Drekoma
logo Drekoma

DREKOMA - výhradní dovozce vlhkoměrů a zvlhčovacích systémů firmy MERLIN Technology GmbH. Úprava a demineralizace vody - reverzní osmoza,obchodní a zprostředkovatelská činnost, dřevařské stroje a zařízení, zpracování znaleckých posudků v oboru.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.