logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Podpora pasivních domů

Firma Zapf Daigfuss - výrobce vápenopískových cihel podporuje výstavbu pasivních domů. Standardní sleva po pasivní domy činí 35 % na veškerý sortiment vyráběný touto firmou a to po celý rok 2008.

Výstavba pasivních domů se v ČR zatím stále ještě moc nerozběhla. Požadavky zákazníků na tento typ výstavby jsou ovšem vysoké. V ČR zatím převládá výstavba poměrně drahých dřevostaveb. Pro masivní stavby v provední v nízkoenergetickém nebo pasivním standardu jsou výhodné štíhlé vápenopískové konstrukce s vysokou mírou neprůzvučnosti, akumulace a tepelné stability. Odpadávají složité detaily na stavbě, velmi příznivá je cena.

Aby bylo možné pasivní domy ještě více podpořit, platí pro celý příští rok sleva na sortiment vápenopískových bloků vyráběných firmou Zapf Daigfuss dovážených do ČR 35 %. Sleva se vztahuje pouze na zboží firmy Zapf Daigfuss, nikoliv na dopravu nebo další služby.

Zákazník nemusí nikterak prokazovat, že se jedná o stavbu pasivného domu, po velmi krátké konzultaci se zákazníkem se to dá samozřejmě zjistit. Stavba pasivního domu se neobejde bez poradenství, stavební fyziky, řešení detailů, které pro firmu Zapf v České republice poskytuje naše firma Kalksandstein CZ s.r.o.

více informací


Kalksandstein CZ s.r.o., vápenopískové cihly Zapf Daigfuss
logo Kalksandstein CZ s.r.o., vápenopískové cihly Zapf Daigfuss

Kalksandstein CZ s.r.o. - výroba a prodej vápenopískových cihel. Jejím hlavním cílem je poskytovat odborné poradenství v oblasti stavebních hmot a technologií pro nejstaršího výrobce vápenopískových cihel Zapf Daigfuss. Naši odborníci Vám poradí se všemi ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.