logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

G-TERM Slovensko kvůli většímu zájmu o tepelná čerpadla posílil

Rostoucí zájem o tepelná čerpadla je hlavním důvodem výrazného kapitálového i personálního posílení G-TERMu na Slovensku.

"Zájem o systémy vytápění a chlazení tepelnými čerpadly v posledním období na Slovensku výrazně narostl. Cítili jsme proto potřebu finančního, personálního i odborného posílení naší pobočky G-TERMu. Jako nejlepší variantu jsme vyhodnotili založení samostatné společnosti G-TERM Slovensko, s.r.o., do níž jsme integrovali renomovanou slovenskou projekční firmu TZB Projekt z Martina," řekl jednatel Hennlich Industrietechnik ing. Pavel Šumera.

Nově vzniklá společnost chce dále posilovat pozici předního dodavatele systémů vytápění a chlazení tepelnými čerpadly a systémů velkoplošného vytápění a chlazení pomocí unikátních kapilárních rohoží.

"S divizí G-TERM společnosti Hennlich Industrietechnik jsme již v minulosti spolupracovali. Spojení s tímto významným dodavatelem systémů s tepelnými čerpadly je pro náš tým z původní společnosti TZB Projekt novým impulsem a šancí na další posílení naší pozice," doplnil jednatel nově vzniklé společnosti ing. Tibor Ferenčík.

G-TERM Slovensko tak bude vedle dodávek zařízení projekčně a dodavatelsky řešit i zakázky velkého rozsahu. "Půjde o kompletní dodávky na klíč, včetně instalací a záručního a pozáručního servisu," doplnil nový šéf G-TERM Slovensko.


HENNLICH s.r.o.
logo HENNLICH s.r.o.

Systémy vytápění a chlazení s tepelnými čerpadly Waterkotte - tepelná čerpadla voda/voda, země/voda a vzduch/voda. Aplikace od rodinných domů až po profesionální řešení velkých výkonů v průmyslových objektech, administrativních budovách, hotelích, školách, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.