logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Řešení detailů tepelných mostů 1. řady zdících materiálů

Budete stavět nízkoenergetický, nebo pasivní dům? Firma Zapf Daigfuss nabízí řešení pro tepelný most 1. řady zdicích prvků mezi vodorovnou a svislou izolací. Levnější alternativa k pěnovému sklu.

Bloky KS ISO Kimm Steine jsou jednou z mála alternativ k řešení tepelného mostu v 1. řadě zdiva, kde je nutno napojit vodorovnou a svislou tepelnou izolaci. Tento detail je možné řešit poměrně drahým pěnovým sklem. KS ISO Kimm mají při zachování vysokých pevností (20 MPa) součinitel prostupu tepla lambda pod 0,3. Tímto tepelným mostem je tak možné snížit tepelnou ztrátu poměrně významně. Význam tohoto řešení narůstá s tloušťkou izolace domu. Při tom zůstávají zachovány statické, akustické a požární vlastnosti vápenopískové stěny. KS ISO Kimm je vápenopískový materiál s příměsí drceného liaporu, je výrazně levnější než používané pěnové sklo. Vyráběné velikosti, ceny a pod. najdete v katalogu, ceníku na www.kalksandstein.cz. Stejně tak zde najdete brožuru v německém jazyce k řešení detailů těchto tepelných mostů.

více informací


Kalksandstein CZ s.r.o., vápenopískové cihly Zapf Daigfuss
logo Kalksandstein CZ s.r.o., vápenopískové cihly Zapf Daigfuss

Kalksandstein CZ s.r.o. - výroba a prodej vápenopískových cihel. Jejím hlavním cílem je poskytovat odborné poradenství v oblasti stavebních hmot a technologií pro nejstaršího výrobce vápenopískových cihel Zapf Daigfuss. Naši odborníci Vám poradí se všemi ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.