logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

VZDUCH JE KOLEM NÁS, TAK PROČ HO NEVYUŽÍT?

AKTUÁLNĚ: ŠANCE DO KONCE ROKU 2006 Tepelné čerpadlo AEG-TTL 10 - NOVINKA pro rok 2006 - jen za pouhých 133.900,- Kč do konce roku 2006.

Tepelná čerpadla AEG systém vzduch/voda získávají teplo z okolního tepelně neupraveného vzduchu. Toto teplo se venkovnímu vzduchu odebírá v průběhu celého roku, bez ohledu na klimatické podmínky. Pracovní rozsah tepelných čerpadel AEG vzduch/voda je -20 +30°C. Teplota výstupní vody je 60°C, což je důležité jak pro topení, tak pro ohřev teplé vody.

Tepelné čerpadlo AEG TTL 10 vzduch/voda se instaluje ve třech variantách: vnitřní provedení, kompaktní vnitřní provedení, venkovní provedení a vždy je součástí vestavěný elektrokotel 8,8 kW.

Montáž je rychlá, jednoduchá, prostorově nenáročná a díky absenci zemních prací i levná. Důležitá je informace - u tepelných čerpadel AEG je možný dálkový přenos dat pro identifikaci poruch a úpravu parametrů pomocí telefonní sítě. Tím je zaručen naprosto rychlý a individuální přístup k dané problematice.

Všechny provedení jsou vhodná pro nízkoenergetické domy s tepelnou ztrátou do 10 kW. Tepelné čerpadlo AEG TTL 10, pořídíte již od 133.900,-Kč bez DPH. Konkrétní technické informace na www.ategplus.cz.

ATEG TEPELNÁ TECHNIKA, s.r.o.
logo ATEG TEPELNÁ TECHNIKA, s.r.o.

Firma ATEG TEPELNÁ TECHNIKA, s.r.o. Váš spolehlivý partner při komplexním řešení zdroje vytápění, přípravy teplé užitkové vody a řízeného větrání pro byty, rodinné domy, penziony, vnitřní rodinné bazény a nejrůznější provozovny tak, aby bylo dosaženo ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.