logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

AMTEX Radiátory s.r.o. výrazně rozšiřuje sortiment

Společnost AMTEX Radiátory s.r.o., výrobce otopných těles ISAN, koupila 100% podíl a stala se vlastníkem firmy OPLTHERM s.r.o., výrobce podlahových konvektorů OPLFLEX.

Reklama

Společnost AMTEX Radiátory s.r.o., výrobce otopných těles ISAN, se stala vlastníkem firmy OPLTHERM s.r.o.
Spojení dvou úspěšných výrobců, stabilních společností s nezanedbatelným vlivem na dění na českém topenářském trhu má za cíl vybudování společné výrobní a prodejní strategie, která povede k získání výhodnější obchodní pozice i v rámci evropských měřítek.
Nabídka radiátorů tak dnes zahrnuje širokou paletu výrobků, jejichž využití je velmi variabilní a spojuje pod značkou ISAN například trubkové koupelnové a designové radiátory, podlahové konvektory OPLFLEX, článkové ocelové radiátory ATOL, lamelové radiátory, sušáky textilií i nadzemní ocelové konvektory, tedy obecně tělesa použitelná k vytápění téměř ve všech typech komerčních i obytných budov.

Kontaktní údaje obou uvedených firem zůstávají nadále beze změn a umožňují nerušenou spolupráci všech obchodních partnerů s našimi zaměstnanci. Veškeré informace naleznete na osvědčených adresách www.isan.cz a www.fancoil.cz.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.