logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

COINTRA - průtokové ohřívače

Firma KVART-CZ rozšířila svůj sortiment o plynové průtokové ohřívače COINTRA, které jsou koncipovány jako přímé náhrady starších typů MORA 370, 371.

Reklama

Jedná se o řadu plynových průtokových ohřívačů vody, v provedení B11BS s odvodem spalin do komína, vybavené pojistkou proti zpětnému tahu spalin.

Všechny dodávané modely, kromě typu E-10, standardně obsahují příslušenství, které umožňuje tyto ohřívače použít jako přímé náhrady starších ohřívačů Mora (370, 371). Jako nejvhodnější typ doporučujeme model CL-11 s výkonem 19,2 kW (11 l/min).

Konstrukčně je model CL-11 řešen jako plamínková verze, s modulací výkonu, sestava vodní a plynové armatury má vysokou odolnost zejména proti tvrdé vodě, z hlediska oprav máme jednotlivé komponenty rozčleněny do nejmenších detailů.

Design ohřívačů je jeden z nejlepších na našem trhu, což je jedna z rozhodujících veličin pro koncového zákazníka. Z hlediska záručního a pozáručního servisu existuje základní servisní síť. Případné proškolení zájemců o záruční a pozáruční servis a distribuci ND provádí přímo naše firma KVART-CZ. Školení lze též objednat u našich gestorů servisu v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Karviné atd.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.