logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový systém prodeje firmy Stiebel Eltron pro rok 2003

Společnost Stiebel Eltron zahájila dopravu objednaného zboží běžného sortimentu elektro na místo určení bez navýšení prodejní ceny, počínaje lednem 2003.

Reklama

Po rozšíření koncernu Stiebel Eltron v loňském roce a transformaci naší společnosti disponujeme nyní nejširší nabídkou přístrojů pro vytápění a přípravu TUV na našem trhu. Rozsáhlá paleta výrobků zahrnující elektro-spotřebiče značek Stiebel Eltron, AEG a Electrolux a plynové kotle a ohřívače vody provenience De Dietrich a YGNIS uspokojí téměř každé přání zákazníků. Patříme rovněž k nejvýznamnějším výrobcům zařízení využívajících alternativních zdrojů energie a pokrokových technologií. S ohledem na vyspělejší tuzemskou poptávku a její předpokládaný nárůst se budeme touto oblastí a systémovou technikou intenzivněji zabývat.

Počínaje lednem 2003 zavádíme nový systém prodeje, který reflektuje změny ve společnosti Stiebel Eltron a aktuální požadavky trhu.

Jedná se především o zlepšení vzájemné komunikace a zkvalitnění našich služeb - ohlásí se Vám naše obchodní asistentky sl. Barbora Schejbalová a Martina Zálešáková.

- na nových telefonních číslech úseku centralizovaného prodeje
tel.: 251 116 150, 251 116 151
fax: 251 116 153
e-mail: schejbalova@aeg-hc.cz, zalesakova@stiebel-eltron.cz

- technicko-poradenská služba na tel. č.: 251 116 130

- doprava objednaného zboží běžného sortimentu elektro na místo určení bez navýšení prodejní ceny

O jednotlivostech obchodního styku budete informováni naším obchodním zástupcem, který s Vámi sjedná příslušné náležitosti a smlouvu pro rok 2003. Přímá spojení na naše spolupracovníky se nemění.

Věříme, že přijatá opatření zvýší Vaši náklonnost ke značkám obchodovaných naší společností a přispějí k úspěchu Vašich podnikatelských aktivit.

Marcel Fejtek
ředitel společnosti

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.