logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Veletrh STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA 2012 a výstava VÝTAHY A ZDVIHACÍ TECHNIKA

Těšit se můžete na novinky ze stavebnictví, praktické ukázky, bezplatné poradenství, soutěže o střechu na rodinný dům nebo podlahové topení za 100 000,-Kč…

Reklama

Veletrh STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA 2012 a výstava VÝTAHY A ZDVIHACÍ TECHNIKA

21. ročník odborného veletrhu STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA, který se koná poprvé ve změněném termínu – v březnu, a to ve dnech 22. – 24. března 2012 na Výstavišti Černá louka v Ostravě.

Veletrh STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA patří k nejvýznamnějším odborným veletrhům v oboru stavebnictví, které se konají v České republice.

Návštěvníci veletrhu získají přehled v novinkách a trendech, mohou srovnat nabídky jednotlivých vystavovatelů na jednom místě a poradit se přímo se zástupci firem a zkušenými odborníky. Odbornou poradnu bude mít na svém stánku i Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (ČKAIT). Návštěvníci budou moci sledovat praktické ukázky pokládky plechových krytin, izolačních pásů a ukázky dovedností řemeslných mistrů. Velkým lákadlem je SOUTĚŽ se společností SATJAM, s. r. o. O STŘECHU na rodinný dům, se společností Eurosystémy group, s.r.o. O PODLAHOVÉ TOPENÍ za 100 000,-Kč nebo se společností Baumax s.r.o. o interiérové vybavení.

Veletrh STŘECHY, PLÁŠTĚ, IZOLACE, STAVBA bude doplněný o 2. pokračování výstavy VÝTAHY A ZDVIHACÍ TEHNIKA.


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.