logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Pro rady a nové informace na sympózia Modré pyramidy!

Seminář pro zástupce bytových družstev a SVJ k rekonstrukci domů se koná 28.4.2011 v Praze. Téma je nejen financování a realizace, ale i praktické rady pro plánování a upozornění na chyby při schvalování.

Reklama

Setkávání zástupců bytových družstev a SVJ s představiteli společností zabývajících se revitalizacemi domů přináší řadu nových informací z oblastí přípravy, financování a průběhu rekonstrukce.

Družstva a sdružení vlastníků zpravidla nejprve řeší otázku, jak budou rekonstrukci financovat. Pro tento účel je připravena řada produktů. "Důležité je, že jsou zpracovány s detailní znalostí potřeb družstev a SVJ a zpravidla je možné nalézt řešení, jak rekonstrukci domu financovat," říká Mgr. Vladimír Tureček, oblastní ředitel Modré pyramidy.

Poznamenejte si do kalendáře!

Nejbližší seminář proběhne 28. dubna 2011 od 17.30 hodin v hotelu Olšanka, Táboritská 23, Praha 3. Informace o přihláškách a termínech dalších seminářů lze získat na emailu praha.stred@mpss­.cz nebo na telefonním čísle 607 839 115.

Proč zvolit Renoúvěr Multi?

Renoúvěr Multi Modré pyramidy pomohl k úspěšné rekonstrukci již mnoha desítkám družstev a SVJ. Umožňuje rychlé získání výhodného úvěru na opravy domu pro bytová družstva, SVJ i jednotlivé majitele bytů. Nabízí přívětivou úrokovou sazbu a nízké poplatky. Úvěr lze získat s akontací již od 0 %, zajištění nemovitostí není třeba až do výše úvěru 10 milionů Kč. Renoúvěr Multi nabízí i možnost mimořádných vkladů i splátek bez sankcí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.