logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Montážní plošiny do interiérů

Společnost BRKA, s.r.o. rozšiřuje svoji nabídku prodeje a servisu pracovních plošin určených především pro interiéry, jejichž společnou vlastností je průjezd standardními dveřmi a úzkými chodbami, minimální nároky na přepravu i na skladovací prostory, napájení 230V nebo bateriové.

Reklama

Nabídka obsahuje:

1. Pracovní plošiny ALP-LIFT od firmy Böcker Maschinenwerke GmbH jsou v nabídce firmy BRKA již od roku 1994 a jsou mezi firmami provádějícími montáže a údržbu VZT systémů a sálavého vytápění většinou již dobře známé.
Typy pro převážně vnitřní, ale i venkovní použití s max. dosahem až do 14m jsou určeny pro svislý zdvih 1 osoby. Nejlevnější a nejlehčí pracovní plošiny, oblíbené především u montážních firem, ale i k údržbě výrobních hal, sportovních a společenských sálů.
Bližší informace, prospekty, technické parametry i ceníky naleznete na webu http://www.brka.cz/zdvihaci-technika/zdvihaci-technika-pracovni-plosiny-alp-lift.html.


2. Pracovní plošiny BRAVI vyráběné italským výrobcem BRAVIISOL vycházejí z vlastní praxe původně montážní firmy. Hmotnost těchto samojízdných bateriových plošin při pracovní výšce kolem 5m nepřesahuje 500kg (event. 700kg). Charakteristickou vlastností je vysoká obratnost v úzkých uličkách, dlouhá výdrž na jedno nabití baterií a minimální nároky na údržbu.
Bližší údaje na webové stránce: http://www.brka.cz/zdvihaci-technika/bateriove-plosiny-bravi-platforms.html.



3. Pavoučí plošiny HINOWA vyráběné stejnojmenným italským výrobcem jsou posledním přírůstkem mezi malými, skladnými plošinami v nabídce společnosti BRKA. Zatímco u předchozích 2 typů byly doménou interiéry hal, vysokých budov, obchodů, společenských sálů, tyto samojízdné plošiny na pásech si poradí i s prací v exteriéru. Jejich pracovní dosah atakuje již výšku až 21m, výhodou je i stranový dosah od 4,5m do 6,5m. Při minimálním nároku na pracovní plochu pro ustavení nacházejí opět největší uplatnění ve vysokých výrobních objektech. Jelikož se mohou zároveň bezpečně pohybovat i ve středně těžkém terénu, najdou uplatnění jako univerzální pomocníci při údržbě měst – jak v interiérech sportovních a společenských sálů, tak při údržbě osvětlení a veřejné zeleně.
Bližší informace na webové stránce: http://www.brka.cz/zdvihaci-technika/spider-plosiny-hinowa.html.
Plošiny tohoto typu se spalovacími motory se již řadu let úspěšně prodávají, před ukončením schvalování je typ s patentovanou lithium-ionovou baterií bez paměťového efektu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.