logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stavební výtahy - největší sortiment

V nabídce společnosti BRKA, s.r.o. se vedle původního oboru osvědčených plynových infrazářičů a sálavých panelů FRACCARO pro vytápění hal neustále rozšiřuje nabídka zdvihací techniky pro montáže a stavby.

Reklama

Zejména u nákladních stavebních výtahů dnes můžeme nabídnout nejširší sortiment od předních evropských výrobců:

  • Šikmé stavební výtahy TOPLIFT firmy Steinweg-Boecker s nosností 250kg a rychlostí zdvihu 34 m/min dnes představují evropskou špičku. Navíc při velmi zajímavé ceně a s 2-letou zárukou.
  • Stejnou pohonnou jednotku od výtahu TOPOLIFT, jen s rychlostí sníženou na 24m/min lze použít ke svislému výtahu SUPERLIFT S225 s max. výškou do 50m.
    I u tohoto lehkého lanového výtahu zaujme vedle plnohodnoté klece pro stavební kolečka i zajímavé cena vč. 2-leté záruky.
  • Hydraulické šikmé stavební výtahy PAUS na podvozku přívěsu za os. auto jsou nezastupitelné zejména v městské zástavbě. Sortiment těchto výtahů charakteristických točnou 360° a nabídkou zjednosušené verze "EASY" začíná na výšce 18m v ceně pod 400.000,-Kč bez DPH.

Plnou nabídku vč. cen zájemci naleznou na stránkách www.brka.cz. Zároveň si dovolujeme Vás pozvat do našeho stánku na výstavě STŘECHY PRAHA v lednu 2008.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.