logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Výstava INTERLIFT 2007 pokračuje ve svém růstu

Výtahářská výstava INTERLIFT 2007 v Augsburgu patří mezi ty největší a nejnavštěvovanější v Evropě. Jistě se jí zúčastní řada odborníků i z České republiky.

Reklama

Pořadatelé výstavy Interlift 2007 oznámili v únoru, že výstavní haly 1, 3 a 7 jsou již zcela vyprodány, ale ještě jsou volná místa v halách 4, 5 a 6. Také oznámili, že se očekávají zástupci z Číny s rekordní účastí. Pro začátek se v Augsburgu na tradiční německé výstavě počítá s třemi večerními setkáními.

"Všechny příznaky ukazují další růst výstavy Interlift", řekl ředitel projektu Joachim Kalsdorf na poradě dozorčí rady výstavy 1.února v Postupimi. "Samozřejmě je příliš brzy dělat spolehlivou prognózu o celkovém počtu vystavovatelů, ale naším cílem je magické číslo 500 účastnických firem (pro srovnání v roce 2005 to bylo 455 firem)".

Pořadatelé dodávají, že nová konstrukce haly č.7 byla vystavovateli dobře přijata. Nyní očekávají mnohem lepší rozptýlení návštěvníků. Podstatně více prostoru než v minulosti bude k dispozici i v hale č.4, nyní bude k dispozici okolo 3 000 m2. Tento prostor bude obsazen přibližně 70 vystavovateli, kteří budou těžit z přídavného druhého vstupu z haly č.3, to znamená, že tam nyní budou tři vstupy vedoucí do této výstavní haly.

Během výstavy Interlift 2005 byl vidět zřetelný růst účasti čínských firem, jak pokud jde o zabraný prostor, tak pokud jde o počet vystavovatelů. V roce 2007 prostor zaujatý čínskými firmami podstatně vzroste. 600 m2 rezervovaných v listopadu minulého roku pro čínské firmy v hale č.3 nebude stačit, takže budou mít ještě 300 m2 v hale č.4. Nicméně Itálie je stále zemí s největším počtem vystavovatelů.

Také se vyskytl nový zájem z Indie, kde byl v únoru Interlift představen v Mumbaji na mezinárodní indické výstavě výtahů. Organizátor této výstavy se výstavy Interlift 2007 také zúčastní - dále řada indických výrobců komponent projevilo o výstavu svůj zájem.

Stejně jako v roce 2005 je plánování a organizace Interlift Forum v rukách generálního ředitele Interliftu Wernera Böhma. Uskuteční se šest bloků přednášek zabývajících se takovými tématy, jako jsou mezinárodní trh, stavba, výtahy a moderními systémy řízení. Výzva k přihláškám přednášek byla rozeslána vystavovatelům na Interliftu 2007, kteří mohou svoje přihlášky zaslat přímo organizátorům fora.

Setkání vystavovatelů se uskuteční 16.října, první večer konání Interliftu. Pokračují práce na novém uspořádání, které bude oznámeno později. Průmyslová a obchodní komora Saxony bude hostitelem "Setkání Saxony" v hale č.6 ve středu konání výstavy. Čínská delegace také plánuje svoji večerní recepci na čtvrtek.

Pro další informace je možno kontaktovat vedení projekčního týmu, pana Kalsdorfa nebo jeho asistentku Sandru Kammerlanderovou na telefonu: (49) (0) 821-58982-340, fax (49) (0) 821-58982-349, e-mail interlift@afag.de nebo internetová stránka: www.interlift.de.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.