Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

D+H vstupuje na český trh

Značka D+H, je součástí globální skupiny se sídlem v Německu, rozšířila své aktivity na český trh. V červenci byla otevřena pobočka v Praze. Společnost nabízí komplexní řešení v oblasti systémů odvodu kouře, pohonů pro okna a dveře, protipožárních uzávěrů, požárního větrání a přirozeného větrání.

D+H Mechatronic AG je rodinná společnost, která již více než 50 let určuje trendy a směry vývoje na trhu systémů pro odvod kouře a přirozeného větrání. D+H je jedničkou v Německu a i v mezinárodním měřítku je v čele svého oboru. Skupina má své lokální pobočky v Rakousku, Anglii, Francii, Polsku, Švédsku, Dánsku, Portugalsku, Belgii, Rusku a Spojených státech.
Výrobní závod v Ammersbeku v Německu využívá k výzkumu, vývoji a výrobě vysoce kvalitního vybavení nejmodernější technologii. D+H se aktivně podílí na vývoji norem a standardů týkajících se systémů odvětrávání kouře.

D+H Partner sídlí v Praze, odkud obsluhuje český a slovenský trh. Veškeré informace o nabídce a kontaktní údaje najdete na nově spuštěném webu.

 
 
Reklama