Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezpečná domácnost – s kamerou Honeywell C1 vždy víte, co se doma děje

Velkým tématem současného trendu chytrých domácností je zabezpečení. Jednou z vhodných možností je zabezpečovací kamera do interiéru Honeywell C1.

Kamera Honeywell C1 natáčí obraz v HD rozlišení a zabírá přitom široký úhel 135°
Kamera Honeywell C1 natáčí obraz v HD rozlišení a zabírá přitom široký úhel 135°

Bezdrátová WiFi kamera disponuje řadou pokročilých funkcí a vše hlásí přímo do telefonu skrze mobilní aplikaci, díky které budete mít možnost sledovat co se doma děje kdykoliv a odkudkoliv.

Široký záběr kamery a výstražné zóny

Kamera Honeywell C1 natáčí obraz v HD rozlišení a zabírá přitom široký úhel 135°. Díky pětinásobnému zoomu uvidíte každý detail. Snímač kamery zvládá v dobré kvalitě i noční vidění, a to na vzdálenost 5 m. Živý přenos můžete sledovat na mobilním telefonu. Záznamy pořízené za posledních 24 hodin se pak ukládají na cloudové úložiště. Jako záložní úložiště pro případ výpadku proudu využívá kamera 8GB SD kartu která je součástí balení.

Další praktickou funkcí jsou nastavitelné zóny citlivosti. Je možné nastavit zónu, ve které bude pohyb ignorován, stejně jako určit prostor, na který se zaměří s větší citlivostí, například okno.

Rozpoznání alarmů a záznam zvuku

Samozřejmou funkcí bezpečnostní kamery je záznam zvuku. Kamera je navíc vybavena inteligentní detekcí, která rozpozná zvuk alarmů či detektorů kouře, a dá vám vědět i v případě jejich aktivace. Přenos zvuku je obousměrný a je tedy možné pomocí smartphonu s domácností i komunikovat.

Aplikace Honeywell Home a Geofencing

Ovládání bezpečnostní kamery Honeywell C1 probíhá skrze mobilní telefon pomocí aplikace Honeywell Home, která je dostupná pro systémy Android a iOS. Aplikace využívá sledování vaší polohy ve spojení s nastavenou geografickou oblastí (geofencing) k automatickému přepínání režimů Doma a Mimo domov. Díky tomu se kamera sama zapne, když domov opustíte, a opět se vypne při vašem návratu.

Snadná instalace a nastavení

Nastavení i ovládání kamery probíhá bezdrátově, přes WiFi. Jediným omezením je nutnost zapojit kameru Honeywell C1 do zásuvky. S přiloženým stojánkem ji můžete umístit na rovnou plochu, nebo je možné ji upevnit i na zeď.

 
 
Reklama