logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Den otevřených dveří u příležitosti představení nových prostorů

Firma A-INVENT s.r.o. je výhradní dovozce decentrálních větracích systémů inVENTer a dodavatel teplovzdušných solárních panelů AIR-INVENT.

Všichni bezpochyby víme, že téma větrání získává v posledních letech stále více a více na významu. Odstranění vlhkosti a plísní, čistý vzduch pro alergiky, úspora energie pomocí zpětného zisku tepla, zachování hodnoty budov, to jsou témata, o kterých je stále častěji slyšet a o kterých se píše čím dál tím víc. U příležitosti přestěhování kanceláře firmy do nových prostorů, pořádá firma A-INVENT s.r.o. DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ. Nechte se pořádně informovat o tématu větrání hned z první ruky, prohlédněte si modely větracích systémů pro novostavby i rekonstrukce v provozu a rozšiřte si Vaše vědomosti o decentrálních větracích systémech.

Samozřejmě bude poskytnuto i malé občerstvení ve formě rautu.

Akce se bude konat v Horažďovicích, Husovo náměstí 148 v pátek 8. září 2017 od 11:00 do 18:00

V případě zájmu účastnit se Dne otevřených dveří zašlete prosím mailem na adresu info@inventer.cz informaci, že se akce zúčastníte a to do 24. 08. 2017. Již nyní firma A-INVENT s.r.o. těší na Vaši návštěvu.


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.