logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

3. kolo soutěže ATREA bylo ukončeno a my známe šťastného vítěze!

Výhercem hlavní výhry ve 3. kole naší velké soutěže se stal pan Miroslav Tolar z Olomouce, který má ve svém bytě nainstalovánu rekuperační jednotku DUPLEX 370 EC5.RD5 s ovladačem a vestavěným dohřívačem.

Od 2.1. do 30.6. probíhalo 3. kolo naší velké soutěže o kompletní systém pro vytápění a větrání.

Dle jeho slov volba na výrobky ATREA padla zejména pro kompaktní rozměry a nízkou hlučnost vybrané rekuperační jednotky, kterou má umístěnu v podhledu koupelny. Jako revizní otvor bude použito pískované sklo sloužící zárověň jako kryt osvětlení. Samotné LED osvětlení je instalováno přímo na dveřích jednotky a tak v rámci prostoru, který byl k dispozici, se jedná o velmi praktické a zároveň elegantní řešení. Je tedy vidět, že se není třeba obávat instalace rekuperačních jednotek i do stísněných prostor, vždy dokážeme najít vhodné řešení. Díky účasti v soutěži získal pan Tolar všechny výrobky ATREA zcela zdarma!

Předali jsme výherní certifikát

Ve středu 12.7. předal výherci Vedoucí obchodu pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko pan Tomáš Kott výherní certifikát, na základě kterého získá zpět všechny peníze za nákup výrobků ATREA, což je hlavní výhra v naší soutěži. A protože zájem o rekuperaci a naše jednotky trvá, pokračuje soutěž nyní již 4. kolem!

Aktuálně probíhá 4. kolo soutěže

Od 1.7. do 31.12. 2017 probíhá již 4. kolo naší soutěže o kompletní systém vytápění a větrání zdarma a vy se již můžete registrovat.

Uvažujete-li o nákupu systému pro vytápění a větrání, využijte tak kromě nesporných úspor v budoucnu i možnost získat takový systém nyní zcela zdarma!

Nákup kompletního systému společnosti ATREA se vyplatí!

Certifikát výherci Miroslavu Tolarovi i tentokrát předával osobně Vedoucí obchodu pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko pan Tomáš Kott
Certifikát výherci Miroslavu Tolarovi i tentokrát předával osobně Vedoucí obchodu pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko pan Tomáš Kott

ATREA s.r.o.
logo ATREA s.r.o.

Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku 1990 snižování energetické náročnosti provozu vzduchotechnických zařízení, hlavně uplatněním moderních rekuperačních výměníků, dokonalé vestavěné regulace a postupný přechod na plně ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.