logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vyšel nový technologický předpis systémů Ceresit pro balkony a lodžie

Úvod nové publikace popisuje základní podmínky pro obklady a dlažby, pro základovou konstrukci balkonu a pro zhotovení kompletního balkonového systémů se stavební chemií Ceresit.

Reklama

V další části jsou podrobně popsané balkony a lodžie nad nevytápěným prostorem (se zateplením a bez zateplení) i balkony a lodžie nad vytápěným prostorem. Obě hlavní kategorie obsahují popis skladby balkonového systému s výrobky stavební chemie Ceresit (opravné malty, penetrace, hydroizolace, lepidla a spárovací hmoty) a detailní pracovní postup.

Dodržování správných technologických postupů a zásad realizace, a v neposlední řadě i vhodný výběr stavební chemie a materiálů potřebných pro zhotovení balkonového systému je základní podmínkou pro bezproblémové a kvalitní dílo.

Z klíčových výrobků Ceresit pro zhotovení balkonového systému se v technologickém předpisu objevuje například cementová vyrovnávací hmota pro vytváření rychletvrdnoucích podkladů s vysokou pevností v rozsahu od 10 do 80 mm Ceresit CN 87, penetrace Ceresit CT 19 nebo CT 17 či hydroizolace řady Ceresit CL. Z lepidel se na balkonech doporučuje používat C2TE-S1 lepidla, například Ceresit CM 16, CM 17 a CM 22, ze spárovacích hmot pak spárovací malta CE 43, pružný tmel Ceresit CS 25, případně FT 101 pro šířky do 20 mm.

Technologický předpis: Publikace je dostupná ve formátu PDF na stránkách www.ceresit.cz.

Stáhněte si technologický předpis systémů Ceresit pro balkony a lodžie
Stáhněte si technologický předpis systémů Ceresit pro balkony a lodžie
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.