logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Malé, kompaktní, univerzální: vynikající zařízení na zvyšování tlaku od KSB

Společnost KSB představila Delta Compact, své plně automatické zařízení na zvyšování tlaku, poprvé na veletrhu ISH v březnu 2017. Je to perfektní doplnění řady osvědčených zařízení na zvyšování tlaku od KSB a je ideální pro malé objekty.

Velkou výhodou zařízení na zvyšování tlaku je jejich kompaktní konstrukce, která snižuje prostorové požadavky na pouhé minimum. Další silnou stránkou KSB Delta Compact je univerzálnost zařízení: jsou k dispozici se schválením pro pitnou vodu nebo i bez něj a pokrývají široké spektrum aplikací.

Přehled aplikací:

  • Zásobování vodou pro obytné a kancelářské budovy.
  • Systémy zásobování technologickou vodou v obchodě a průmyslu.
  • Systémy zavlažování postřikem a obecné zavlažovací systémy.
  • Systémy využívání dešťové vody.

Jak nové zařízení pracuje

Na základové desce jsou namontována jedno nebo dvě odstředivá čerpadla a každé je vybaveno měničem frekvence. Systémy regulace otáček čerpadla umožňují energeticky účinný provoz a zajišťují konstantní tlak navzdory kolísající spotřebě vody. Všechna čerpadla jsou vybavena elektronickou ochranou proti chodu nasucho.

Zařízení na zvyšování tlaku KSB Delta Compact ideálně vhodné pro malé objekty
Zařízení na zvyšování tlaku KSB Delta Compact ideálně vhodné pro malé objekty

Použití materiálů s vypáleným práškovým povlakem a nerezové oceli na všechny smáčené komponenty zajišťuje vynikající korozivzdornost zařízení.

Zařízení umožňuje jednoduché uvedení do provozu díky provedení plug-and-play. Protože je zařízení předkonfigurováno z výrobního závodu, uvedení do provozu se omezuje jen na připojení ke zdroji napájení a nastavení požadovaného tlaku. Zařízení je také možno za účelem monitorování připojit k řídicímu systému budovy přes bezpotenciálový kontakt.

Díky své kompaktní konstrukci jsou zařízení na zvyšování tlaku KSB Delta Compact ideálně vhodné pro malé objekty.

Více informací najdete na stránkách výrobce www.ksbpumpy.cz


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.