logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kam všude můžete nalepit tapetu?

Když se mluví o tapetách, má mnoho lidí jasno v tom, že se jedná o krok, kterým se zvelebují stěny v jednotlivých místnostech. Nejde ale o jediné jejich použití.

Reklama

Kam všude můžete nalepit tapetu?

Je třeba říci, že moderní tapety umožní použití na mnoha jiných místech, než je jenom zeď. Zajímají vás možnosti? Potom se podívejme na přehled tří variant, které vám ukážou, jak je možné dnes tolik moderní tapety použít.

Nalepte je na dveře

Začneme variantou číslo jedna, která je pro mnohé poměrně zajímavá. Hodí se ve chvíli, kdy byste chtěli lépe vypadající interiérové dveře, ale nabídka na trhu nevyhovuje vašim představám. V takovém případě se mohou hodit designové 3D tapety na dveře do bytu. Tímto se dostáváme k první možnosti jejich zajímavého použití. Jsou nalepeny právě na dveře, což se hodí hlavně ve chvíli, pokud už nevypadají z estetického hlediska tak dobře, stejně jako se hodí ve chvíli, když je chcete stylově ozvláštnit.

Zeď je naprostou klasikou

Nyní k tradičnímu použití, které spočívá v tom, že tapetu nebudete lepit nikam jinam, než na zeď. Tato varianta rozhodně patří mezi známé volby, a to i díky široké škále motivů, s ohledem na pokoj, kde je využijete. Známé jsou třeba kvalitní dětské fototapety na zeď. Jejich označení navíc ukazuje hlavní pozitivní vlastnosti, které mají. Zapomeňte na míchání lepidla, nebo jiné složitosti., když koupíte moderní tapetu, můžete si být jisti:

  • Samolepicí vrstvou
  • Kvalitním provedením
  • Vysokou odolností a pevností

Hodí se i na nábytek

Také nic výjimečného. Zde nastává podobná situace, jako je tomu v případě vašich interiérových dveří. Tedy to, že je vaším cílem zlepšit vzhled současného staršího nábytku, ale nechcete investovat do nového, ani nechcete investovat do složitých renovací. Místo různých nátěrů jenom nalepíte tapetu a je hotovo. I toto je zajímavá, a rozhodně i velmi moderní možnost, která nezklame.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.